Dagelijks/periodiek schoonmaakonderhoud

 

Zowel voor uw dagelijkse als uw periodieke schoonmaakwerkzaamheden kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Wij maken duidelijke afspraken wanneer bepaalde schoonmaakwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Deze uit te voeren werkzaamheden staan vermeld in het werkprogamma. In dit werkprogramma staat precies vermeld op welke dag/in welke week/maand de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen u en onze schoonmaakcontroleurs nagaan of de afgesproken werkzaamheden daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

Duidelijke afspraken en een goede controle hierop zorgen ervoor dat u de schoonmaakkwaliteit krijgt die wij u garanderen! Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bovendien worden door de medewerkers van Dirk Weening Schoonmaakbedrijf en Bedrijfsdiensten B.V. regelmatig opleidingen en cursussen gevolgd om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden bij uw bedrijf op professionele wijze worden uitgevoerd. Door ons worden bij voorkeur middelen gebruikt die het milieu ontzien en derhalve onze leefomgeving zo min mogelijk belasten.

Indien u referenties wilt kunt u deze natuurlijk altijd bij ons aanvragen. Wij zijn er trots op dat sommige klanten al meer dan 20 jaar van onze diensten gebruik maken.